Liisi ja Artjomi singel «Kõnnime seda teed» jõuab raadiotesse uuel nädalal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: Erakogu

Saate «Eesti otsib superstaari» superfinalistid Liis Lemsalu ja Artjom Savitski salvestasid stuudios oma esimese singli, mis jõuab raadiotesse uuel nädalal. Loo «Kõnnime seda teed» viisi autoriks on Tarvo Valm ning sõnad kirjutas sulesepp Aapo Ilves.


«Danel Pandrel tuli idee, et peaksime Liisiga duetti laulma ning singli salvestama, et pärast superstaarisaadet kõik kohe ära ei kustuks. See on minu arust väga hea mõte,» kiitis Artjom Savitski. «Seda lugu saab siduda superstaarisaatega. Kõnnime mööda seda teed, mida varem parimadki tallanud on. Et siis läbime selle saate, kus olid varem nüüd juba staariks saanud inimesed,» mõtestas noormees enda jaoks loo sisu.

Liis Lemsalu arvates oli samuti tegu väga laheda ideega. «Artjomiga on kuidagi hästi lihtne koos laulda. Vastastikune mõistmine on olemas, mida läheb millegi koos loomise jaoks kindlasti vaja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles