Jill Scottilt ilmub uus plaat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jill Scott
Jill Scott Foto: Reuters / Scanpix

Grammyga pärjatud Philadelphia päritolu USA lauljatar Jill Scott rõõmustab oma fänne peatselt ilmuva kolmanda albumiga, mis kannab pealkirja «The Real Thing: Words & Sounds Volume 3» ning ilmub ametlikult 29.oktoobril.

Produtsentidena astuvad plaadil üles Scott Storch (DMX, Snoop Dogg, 50 Cent, Ja Rule), Adam Blackstone (The Roots), Carvin Ransum Haggins & Ivan Orthodox Barias (Musiq Soulchild, Chris Brown, Mario) ja JR Hutson, vahendab Femalefirst.

 «Ma arvan, et viimane album oli rahulikum, elujaatavam. Uuel plaadil võtan ma agressiivselt sõna nendel teemadel, mis mind huvitavad ja mis mind seesmiselt süütavad ning seda on näha ka vokaali valikul. Ma tunnen ennast palju julgemana ja nii mõneski mõttes on see plaat lähedal mu kolmandale plaadile,» ütles Jill Scott.

«Minu algne kontseptsioon oli näidata erinevaid naisi, nagu koristajat, stripparit ja kongressi saadikut aga kui ma hakkasin lugusid kirjutama ja salvestama ja kõigi nende erinevate tegelastega töötama, panin ma end iga naise asemele ning avastasin, et see plaat räägib rohkem minust, kõigest minus – vihast, pettumusest, üksindusest, rõõmust, kirest ja õnnest. See teebki selle plaadi mahlakaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles