Kanal 12 alustab suveõhtu otseülekandeid punklaulupeoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punklaulupidu.
Punklaulupidu. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Uhiuus meestekanal Kanal 12 teeb tänavustel suvelaupäevadel otseülekandeid selle suve kõige lahedamatelt üritustelt. Otsa teeb lahti homme Rakveres toimuv punklaulupidu.

Juba sel laupäeval koguneb 3000 laulusõpra teist korda toimuvale punklaulupeole, et esitada üheskoos anarhiahõngulisi pungilugusid nagu «Should I Stay or Should I Go», «London Calling», «Tallinn põleb» ja «Insener Garini hüperboloid».

Kanal 12 otselülitused Rakvere punklaulupeolt algavad laupäeva õhtul kell 19 ning jätkuvad õhtu jooksul.

Suurt meeleolukat kokkuvõttesaadet punklaulupeolt näitab Kanal 12 järgmisel kolmapäeval, 15. juunil kell 21:35.

Suvelaupäevadel rändab Kanal 12 põnevamatesse peopaikadesse üle Eesti, et tuua vaatajateni kõige lahedamad suveüritused nagu Rabarock, Watergate ja Õllesummer.

Testosterooni ja adrenaliiniga lajatav uhiuus telekanal Kanal 12 pakub vaatajale kõike, mida ühe õige mehe hing ihaldab: siin on kauneid naisi, pakatavat põnevust, kiireid autosid, kaasahaaravat sporti ja palju muudki. Kanal 12 levib Elioni, Starmani ning STV võrkudes ja ZuumTV-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles