Üksikvanemad valisid õige kaaslase välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osaline Jelena Kastan
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osaline Jelena Kastan Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Üksikvanem otsib kaaslast» valisid osalised endale kaaslase ning suundusid lõunamaareisile.

Juba ammu pole enam saladus, et Leena ja Taavi on armunud ning nüüd suundusid nad Leena tädi juurde grilliõhtule.

Leena sõbranna oli Taavist vaimustuses. Talle tundus, et mees on sarmikas, tõsine, ei valeta, aitab südamest ja on üldse väga armas.

Taavi õe sõnul on mees väga hea suhte alustaja, kuid suhte hoidmine on natuke raske. Pikema aja peale võib tekkida rutiin ja Taavi vajab põnevust ja siis lähevad suhted lörri. Siis peab naisel jaguma naiselikku tarkust ning ta peab oskama meest kavalalt suunata. Taavi õele tundus, et Leenal on naiselikku nutti päris kenasti.

Galina sai Reinu perekonnaga tuttavaks mõnusal aiapeol. Reinu emale meeldis Galina väga. Ta ütles, et nii Galina kui Raili rääkisid temaga hästi ning ei olnud sugugi uhked. Ema lubas, et laseb Reinul ise otsustada ja tema vahele ei sekku.

Marion arvas, et Veljol oli valikut raske teha, sest mõlemad naised on üsna ühel pulgal. Anita uskus seevastu, et mees on juba mõnda aega tagasi valiku langetanud.

Veljo viis kaaslased Kadriorgu, avas šampuse ning teatas, et valib Anita. Ta ütles, et kummalgi naisel mäekõrgust edu ei olnud ja ta pidi lihtsalt valima, kellega reisile läheb. Marion polnud väga pettunud ja soovis paarile vaid edu. Tema sõnul polekski Veljost talle mehekandidaati olnud, kuid reisile oleks olnud küll tore minna.

Ruti jaoks ei olnud otsustamine väga keeruline ja ta oli päris pikalt kindel olnud, kelle valib. Rutile ei meeldi, kui ta ei saa inimesest aru ning valis selle, kellest rohkem aru sai. Ta valis Jaagu.

Rein tunnistas, et tunneb enne otsuse teatamist väikest pabinat, kuid kaalukauss juba mõnda aega ühe naise kasuks olnud. Rein valis Galina.

Kätte jõudis ärasõiduõhtu ning selgus, et üksikvanemad sõidavad koos kaaslastega Hispaaniasse Costa del Soli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles