Katrin Karisma: loobusin Hispaania kurkidest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Karisma
Katrin Karisma Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Katrin Karsima ütleb, et see olukord Eestile väga positiivselt, sest siis läheb Eesti talumeeste ja aiapidajate kaubal paremini.

«Minu meelest mõjub see olukord Eestile väga positiivselt, sest siis läheb Eesti talumeeste ja aiapidajate kaubal paremini. Inimestel tekib hirm, nad tarbivad eestimaist toodangut, mis on nagunii väärtuslikum ja maitsvam,» ütles Katrin Karsima ajakirjale Naised.

«Pärast seda, kui bakterilugu ilmsiks tuli, tahtsin poest osta Hispaania kurki, aga mõtlesin ikkagi ümber. Ilmselt siis see lugu mõjus. Iseenesest tuleb alati hoolikalt käsi ning puu ja köögivilju pesta.»

«Kuna ma ise pean end täiesti tavaliseks eestlaseks, siis usun, et paljud mõtlevadki nüüd: mis siis, et ma maksan natukene rohkem, ma võtan ikka Eesti köögivilja. Ja see on ainult vesi eestlaste veskile.»

«Ma ei arva, et see bakterilugu oleks pseudoteema, sest kindel on fakt, et üle kahekümne inimese on surnud ja tuhanded on haigeks jäänud.»

«Veel on avastamata koht, kust see bakter elujõudu saab, ja nii peabki teemale tähelepanu pöörama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles