Seali soojendavad Pärnus Sofia Rubina ja Summertime Project

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofia Rubina.
Sofia Rubina. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Järgmisel laupäeval Pärnu Vallikäärus veefestivali “Watergate” peaesinejana üles astuva Seali kontserdile eelneb põnev etteaste lauljatar Sofia Rubinalt ja koosluselt Summertime Project.

Korraldajate teatel on äsja USAst Berklee kolledžist õpingutelt naasnud džässilaulja Rubina valmis saanud huvitava programmi, millest ei puudu ka külalised.

Peale Rubina astuvad Summertime Projecti raames Seali soojendajana üles räppar Genka, saksofonist Virgo Veldi, Dave Benton ja DJ Erkin. Kogu seltskond oli sel nädalal stuudios, et salvestada uusversioon Mungo Jerry 1970. aasta hittloost „In The Summertime“. Korraldajate teatel kõlab lugu kindlasti Seali soojenduskontserdil ja jõuab lähipäevadel raadiosse. Ansambel Mungo Jerry on kunagi olnud  “Watergate’i” peaesineja.

Seali mänedžerid tutvusid mitme Eesti laulja materjaliga, ent enim jäi neile kõrvu just Sofia Rubina looming.

Summertime Projectis osalev Dave Benton astub pikema kavaga üles kontserdi ametlikul järelpeol klubi Sunset välilaval Pärnu rannas. Selleks puhuks on ta kokku pannud bändi Dave Benton All Stars ja esitusele tuleb nii päris uusi laule, Seali repertuaari kui muudki.

Seal esineb Pärnus 18. juunil oma ametliku „The Commitment Tour 2011“ tuuri raames. Mujal maailmas juba tuuritanud show Pärnu kontsert on Euroopa sarja esimene, sellele järgneb tänavu suvel veel üle 20 etteaste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles