Hansahoovi teater tõi lavale uue komöödia

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hansahoovi teater mängib uut komöödiat “Mees kirjus ülikonnas”.
Hansahoovi teater mängib uut komöödiat “Mees kirjus ülikonnas”. Foto: Erakogu

Tartus asuv Hansahoovi teater toob tänavu suvel lavale kaks uut lõbusat tükki, millest esimene, Ardi Liivese “Mees kirjus ülikonnas” esietendus juba sel neljapäeval.

Hansahoovi teatri pressiesindaja Mai-Liis Sipria teatel toob Ardi Liives oma tragikoomilises lavastuses suure meisterlikkusega välja tegelaskujude hinge salasoppidesse peidetud armu ja hirmu, valu ja lootuse. Kuid kõike seda siiski humoorikas, iroonilises võtmes nagu suhtekomöödiale kohane.

Musta komöödia sugemetega “Mees kirjus ülikonnas” mängivad elurõõmsaks näitlejad Karin Tammaru, Eva Püssa, Indrek Taalmaa ja Tõnu Kilgas. Etenduse lavastas Eero Spriit.

Etendust mängitakse kal sel reedel ja laupäeval ning augustini kokku kaheksal korral.

Juulis toob Hansahoovi teater vaataja ette aga Aapo Ilvese pöörase “Pulmatralli”, milles rulluvad vaatajaees lahti nii eestlaste pulmakommete kui suveetenduste telgitaguste telgitagused.

Lõbusa tralli lavastab Kalju Komissarov ja selles löövad kaasa Inga Allik, Margus Jaanovits, Liina Tennosaar, Egon Nuter, Marika Barabanštšikova jmt.

Lisaks kahele uuele lavastusele etendab Hansahoovi teater sel suvel ka sügishooaja menukat teatritükki “Sinised kilesussid jalas”, mis on Andrus Kivirähki raamatu “Jutud” kuue monoloogi ainetel Indrek Taalmaa poolt interpreteeritud mononäidend.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles