Barrichello ja Massa laulsid: Michael Schumacher on homo

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Vormel-1 finaalis ühe punktiga teiseks jäänud Felipe Massa ja endine Ferrari piloot Rubens Barrichello rikkusid Sao Paulos ära Ferrari meeskonna peo.


Massa ja Barrichello pilkasid avalikult, et Ferrari ikoon ja seitsmekordne vormel-1 maailmameister Michael Schumacher on homo, vahendab STT Brasiila väljaannet Lancenet.

Kui Massa tuli koos abikaasa Raffaela Bassi ja sõpradega Ferrari peole, oli endine Ferrari piloot Barrichello juba kohal.

Silmanähtavalt purjus Barrichello võttis pärast Massa saabumist laulu üles ja kisas kõva häälega, et Schumacher on homo. Hiljem liitusid Barrichelloga ka Massa ja teised peol osalenud.

Barrichello ei ole siiani suutnud andestada, et Schumacheri tõttu oli ta meeskonnas alles teine piloot. Barrichello ja Schumacher olid alates 2000. aastast kuus hooaega koos Ferrari piloodid.

Alates 2006. aastast on Barrichello sõitnud Honda tiimis, kuid ta tulemused on sellised, mille tõttu ta järgmiseks hooajaks enam meeskonda ei pruugi leida.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles