Carrie Underwood: meedia teeb kuulsuste armuelust avaliku info

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carrie Underwood
Carrie Underwood Foto: AP / Scanpix

USA popstaar Carrie Underwood'i fännid said meedia vahendusel teada kogu tõe tema suhtest jalgpallimeeskonna Dallas Cowboys mängija Tony Romoga ning ka hiljutisest suhtest südametemurdjast noore näitleja, Chase Crawfordiga ning see on justkui toetuseks neiu väidetele kuulsuste eraelu kohta.

«Lõppude lõpuks jääd sa vahele, kui sa kellegagi käima hakkad,» vahendab ajakiri People Underwoodi poolt ajalehele Tennesean tarvis antud usutluses öeldut.

Oma viimases intervjuus, mis on osa tema uue albumi «Carnival Ride» reklaamikampaaniast, räägib Underwood ka suhtest Romoga ning uue armastuse leidmisest pärast suhte purunemist. Neiu väitel ei olnud nad Romoga kunagi ametlikult paar.

«Hetkeolukorras on ta mu parim sõber. Ta helistab mulle pärast jalgpallimänge... Olenevalt tulemusest ma kas rõõmustan koos temaga või üritan teda rõõmustada. Meil võttis praegusesse punkti jõudmine pisut aega. Meile tundus, et mõnda aega liikumise me selles suunas, aga ei jõudnud kunagi kohale,» ütles Carrie Underwood.

Lauljatar oli sunnitud ka tõdema, et kuulsuste armuelu saab tihtipeale meedia vahendusel avalikuks infoks, kuid tema arvates on veider, kui kahe inimese vahele mõeldakse välja suhteid, mida tegelikult ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles