«Seksi ja linna» pulmakaadrid tuleb filmida uuesti

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Jessica Parker võtteplatsil
Sarah Jessica Parker võtteplatsil Foto: SIPA / SCANPIX

«Seksi ja linna» Sarah Jessica Parkeri pulmakaadrid tuleb filmida uuesti, kuna esimene versioon läks nässu.

Näitlejannale, kes kehastab nii sarjas kui ka filmis Carrie Bradshaw’d, öeldi, et kuu alguses filmitud kujuteldavad pulmad Mr. Bigiga tuleb uuesti teha, vahendab femalefirst.

«Pulmakaadrid läksid nässu,» seletas üks allikas. «Nad kiirustasid liigselt ning nüüd tundub, et enamus tuleb uuesti üles võtta. See on iseenesest keeruline stseen ning meeskond ei ole olemasoleva materjaliga rahul. Hetkel taotletakse filmimiseks uut luba.»

Parker kurtis kaasnäitlejale Willie Garsonile, kes mängib filmis Carrie lähedast geisõpra Stanford Blatchi, et need kostüümid, mida ta kandma peab, on väga koledad.

Räägitakse, et Parker on töösse väga pühendunud, veetes sellega väga pikki päevi, samas kui tema kolleeg Kim Cattrall on näiteks tihti viimane inimene, kes võtteplatsile ilmub.

«Sarah Jessica on võttegrupi töökaim inimene. Ta ei kurda kunagi ja ta ei käitu kunagi nagu diiva. Ta tuleb iga päev esimesena ning lahkub viimasena,» seletas allikas New York Daily Newsile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles