Bravo alustab koostööd popi Riia klubiga

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max C esineb laupäeval Bravos.
Max C esineb laupäeval Bravos. Foto: promo

Sel laupäeval külastab Pärnu südalinna klubi Bravo Läti pealinna lõbustuskoht Push, mis pakub pärnakaile spetsiaalset show’d oma tantsijatega ja lavale astub tuntud house’i-laulja Max C.

Bravo programmijuhi Erko Kääratsi teatel Max C väga tuntud vokalist, kelle teeneid on kasutanud muu hulgas sellised maaiilma tipp-produtsendid, nagu David Guetta, Axwell, StoneBridge, Roberto Rodriguez. Tantsumuusika austajad peaksid teadma Axwell & Max C lugu “I Found You”.

USAst pärit laulja resideerib Soome pealinnas Helsingis. Ta alustas oma karjääri 1990. aastate alguses, olles Soome bändi 3rd Nation laulja.

Rahvusvahelise tuntuse saavutas mees 2006. aastal, kui ta avastas muusikaprodutsent Axwell. Üheskoos toodeti eelnimetatud ja masse hullutanud hitt. Järgnes koostöö teiste produtsentidega ja praegu on Max C jätkuvalt väga nõutud artist.

Kääratsi sõnade järgi on Bravol eelseisval suvel kavas palju põnevat. Jätkub populaarne r’n’b-muusika pidu „Bad Jam“ ja klubi programm täieneb üritustega „Candy Shop“, „Let’s Get Wild“ ja „Dance of Colors“, mis on vahetanud Pärnus pidutsemiseks klubi.

“Mõnus „Candy Shop“ pakub suvekuudel head muusikat, kus r’n’b kõrval kõlavad popihitid läbi ajastute,” seletas Käärats. ““Let’s Get Wild” kisub igaühe seest välja metsiku peolooma, sest selle ürituse ajal on letil ja laval eriti kelmikad topless- tantsijad.”

Samuti jätkub suvel Eesti tantsumuusika raadio Power Hit Radio pidu „Power In Da Club“, kuhu on oodata tuntud külalis-DJd välismaalt. Samuti on taas kavas peosari “Dirty Sexy Money” vallatute pesu- ja bikiinimodellidega.

Käärats märkis, et tänavugi loosib Bravo välja autokasutusõiguse ja nii saab üks õnnelik kimada šefi autoga kogu augusti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles