Piret Järvise juhitav telesaade «2011» stardib pühapäeval ETVs

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Järvis
Piret Järvis Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Eesti Televisioonis pühapäevast algav uus suvesaade «2011» teeb iganädalase ülevaate Euroopa kultuuripealinnas Tallinnas toimuvast. Giidiks kirevas sündmustesuves on Piret Järvis.

Saatejuhi Piret Järvise sõnul on tegemist suviselt kerge pühapäevaõhtuse vaatamisega inimesele, kes tahab kultuurisuvega kursis olla ja näha, mis pealinnas toimub.

«Mulle endalegi tuli üllatusena, kui palju on kultuuripealinna programmis lahedaid ettevõtmisi ja kui vähe neist mõnikord kuulda on. Kindlasti me mitte ainult ei hoiata inimesi tulevastest tegemistest, vaid näitame rohkelt pildimaterjali ka olnud sündmustest, et need, kes samal ajal näiteks suvilas näpud peenras olid, saaks samuti asjadega kursis olla,» lisas ta.

Igas saates saab üks armastatud Eesti muusik võimaluse oma loo ettekandeks mõnes kultuuritemplis või hoopis -kuuris. Avasaates seilab merd Iiris looga «Gummybear».

Veel on igas saates üllatusrubriik, kus otse tänaval kõnnitakse juurde vastutulijale ja kingitakse talle võimalus valida priipääsmed ühele kultuuripealinna sündmusele. «Et siis ehmatame inimesed kultuuri tarbima,» naljatas Piret Järvis.

«2011» on ETV eetris pühapäeviti pärast «Aktuaalset kaamerat» alates 12. juunist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles