Üritustesari Greenpit toob Eestisse ansambli Kreator

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreator
Kreator Foto: SCANPIX

Greenpit sari toob 22. veebruaril Eestisse ülivõimsa neliku - tähistamaks uue plaadi «Hordes of Chaos» ilmumist tuuritab Euroopas Saksamaalt pärit thrash-metal gigant Kreator koos ansamblitega Caliban (Ger), Eluveitie (Sui) ja Emergency Gate (Ger). 

Kontsert leiab aset klubis Rock Café ja piletite eelmüük algab 6. novembril kell 10.00.

Vaieldamatult Euroopa kõige kuulsama ja edukama thrash-metali bändi tiitli võib julgelt omistada Saksamaalt Essenist pärit ansamblile Kreator. 1982. aastal loodud grupp on tuuritanud Austraaliast Argentiinani, sealhulgas teinud mitu korda tiiru peale USA-le.

Bänd on hinnatud kui väga tugev kontsertesineja, selle tõestuseks on ilmunud ka 3 DVD salvestist. Kreator on ilmutanud 11 stuudioalbumit, millest igale thrash-metal austajale on kindlasti kohustuslikuks kuulamiseks «Extreme Aggression» (1989), «Coma of Souls» (1990), «Violent Revolution» (2001) ja «Enemy of God» (2005).

Bändi kuuluvad Miland «Mille» Petrozza (kitarr, vokaal), Jürgen «Ventor» Reil (trummid), Christian «Speesy» Giesler (bass) ja Sami Yli-Sirniö (kitarr). Kreatori uus album «Hordes of Chaos» näeb ilmavalgust 16. jaanuaril 2009.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles