Kanal 12 rokib täna värske muusikadokiga Foo Fightersist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foo Fighters
Foo Fighters Foto: Internet

Täna õhtul kell 21:35 jõuab uhiuue telekanali Kanal 12 eetrisse verivärske muusikadokumentaal «Foo Fighters: Back and Forth», mis valmis alles sel aastal.

Paljastava ja filmifestivalidel menukalt näidatud dokfilmi maailma kinoesilinastus toimus vaid kolme kuu eest ehk tänavu märtsis!

Avameelne dokfilm vaatab tagasi maailma ühe edukama rokkbändi Foo Fightersi 16-le tegutsemisaastale, alustades bändi esimestest kassetidemodest, mida Dave Grohl võttis linti Nirvana trummarina. Muusikafilm kulmineerub Foo Fightersi uue albumi "Wasting Light" salvestamisega, mis viis bändi Dave Grohli garaaži, kus LP võeti üles analooglindile. Ilma arvutita, ilma igasuguse muusikatarkvarata!

Kanal 12 jätkab raju muusikaga ka lähipäevadel: laupäevaõhtul kella 19st näeb otselülitusi Rakveres toimuvalt punklaulupeolt, kus 3000 koorilauljat esitavad anarhiahõngulisi pungihitte. Meeleolukas kokkuvõte sündmustest jõuab vaatajateni järgmisel kolmapäeval, 15. juunil kell 21:35.

Testosterooni ja adrenaliiniga lajatav uhiuus telekanal Kanal 12 pakub vaatajale kõike, mida ühe õige mehe hing ihaldab: siin on kauneid naisi, pakatavat põnevust, kiireid autosid, kaasahaaravat sporti ja palju muudki.

Lisaks veel otseülekandeid lahedalt suveüritustelt üle Eesti ning üle Euroopa vormel Renault 3.5 sõitudelt, kus osalevad ka noored eesti motoässad Kevin Korjus ja Sten Pentus.

Kanal 12 levib Elioni, Starmani ning STV võrkudes ja ZuumTV-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles