Viljandi rannas keerutab plaate maailmakuulus DJ

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Andy Ward
DJ Andy Ward Foto: Erakogu

11. juunil korraldab üritustesari "Hype The Funk" Viljandi rannas peo, kus astub peaesinejana üles klubimuusikaaustajate seas hästi tuntud DJ Andy Ward.

Andy Ward on mees, kes 2005. aastal üllitas artistinime Soul Central'i varjus megahiti "Strings of Life". Üliedukas jaglobaalse populaarsusega house-muusikahümn viis Andy Wardi UK edetabelite ladvikusse.

Andy Wardy alustas DJ-na oma kodulinnas Birminghamis 1993. aastal ning sellest ajast saadik on tema populaarsus ning karjäär läinud vaid tõusujoones. Ta on lava jaganud oma ala tippudega, esinenud maailma suurimatel üritustel.

Briti tuntuima houselabeli Defected ridadesse kuuluv Andy, on nii "Soul Heaveni" kui ka "The Ministry of Sound" resident-DJ. 1995 aastal nimetas maailma suurim tantsu- ja klubimuusika ajakiri "Mixmag"
teda andekamaks uueks aasta tulijaks. Lisaks on ta tuntud raadiohääl.

Seitse aastat juhtis Andy Ward üht enimnõutud UK raadioshow'd jaamas Galaxy 102. Nüüdseks juhib Hispaaniasse elama asunud Andy iganädalast show'd Hispaania suurimas inglisekeelses raadiojaamas TKO 91.9 fm.

Lisaks peaesinejale astub kahel laval üles hulk Eesti house'i, drum'n'bass`i ja dubstep'i paremikust.
Peaesinejaga ühte telki on valitud mitmed erinevat housemuusikat mängivad Eesti DJ-d Widenski, Rando Sulg, Direktor ja Ats.

Saab kuulata muusikat pehmest soulfulhouse'ist kuni tumedate tech-house rütmideni välja.
Drum'n'bass'i ja dubstep'i telk kannab Viljandi üritustesarja "Mäng ja Kool"
nime. Selles telgis astuvad üles Broken Fingaz, Studios, Moose, MC Wheely,
Bisweed ja Õhh.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles