Vägilased jätavad hüvasti

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Vägilased annab pärast ühtteist tegutsemisaastat sel suvel kolm viimast kontserti.
Ansambel Vägilased annab pärast ühtteist tegutsemisaastat sel suvel kolm viimast kontserti. Foto: Erakogu

Ansambel Vägilased annavad kolm viimast kontserti ja lõpetavad oma tegevuse suure galakontserdiga Viljandi pärimusmuusika festivalil.

Üksteist aastat tegutsenud ja omal ajal Viljandi kultuurikolledžist alguse saanud ansambel Vägilased on otsustanud oma tegevuse lõpetada.

Ansambli Vägilased pöördumine oma fännide ja sõprade poole:

"Kallid sõbrad! Nagu elus ikka, on kõige jaoks oma aeg. Ansambli Vägilased jaoks on aeg siduda otsad kokku ning liikuda edasi mööda teisi radu.

Need üksteist aastat on olnud hindamatud, eriti mõeldes kõikidele teile, kes olete meid kuulamas/ vaatamas käinud ja kellega oleme saanud koos muusikat teha. Tahaksime teid kõiki isiklikult tänada. Aga hakates joonima elanike registris alla nimesid, keda külastada, selgus, et teid on päris palju. Seega ainuke võimalus on kutsuda teid meie juurde.

Tulge meie kontsertidele! Enam pole palju jäänud. Vaid kolm. Püüame vastavalt võimalustele esitada lugusid kõikidelt oma plaatidelt. Ja kui on soovilugusid, püüame kõik soovid täita – anna meile Facebookis sellest teada.

Ärge olge kurvad! Olge rõõmsad - elu on ilus!

Kohtumiseni!
Teie Vägilased"

Vägilaste viimased kontserdid toimuvad: 23. juunil Avinurme Tünnilaadal, 2. juulil festivalil Kokkutulek Uuemõisas, 29. juulil Viljandi pärimusmuusika festivali ööklubis.

Soovilugude list Folgi ööklubiks on avatud Vägilaste Facebooki kontol.

Praeguses Vägilaste koosseisus mängivad:
Meelika Hainsoo – laul, viiul;
Cätlin Jaago – torupill, parmupill, viled, laul;
Jan Viileberg – kitarrid;
Tiit Kikas – elektriviiul;
Marti Tärn – basskitarr;
Reigo Ahven – trummid, löökpillid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles