Seksiskandaali küüsis sipleva USA kongresmeni naine ootab last

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Weiner
Anthony Weiner Foto: SCANPIX

USAs tekkis skandaal demokraadist kongresmeni Antohny Weineri ümber, kes saatis endast alastipilte ja ebasobivaid sõnumeid.

Mees tunnistas üles, et saatis viimase kolme aasta jooksul Facebookis ja Twitteris kuuele naisele endast fotosid ja kontakteerus nendega, kirjutab The Telegraph.

Nüüd paljastus, et Weineri naine, 35-aastane Huma Abedin ootab last. Weiner ja Abedin abiellusid 2010. aastal.

Abedin on Clintonite perekonna sõber ning ta on Hillary Clintoni kauaaegne nõunik. Sel nädalal sõitis naine koos USA välisministri Hillary Clintoniga Dubaisse rahvusvahelisele nõupidamisele.

Clintonitele lähedal seisva allika sõnul on USA endine esiperekond Weineri käitumises pettunud.

USA meedia avaldas nii Weineri ebasobivad fotod kui ka ta mahlakad sõnumid. Erilist tähelepanu pälvis foto mehe genitaalidest, mille ta ühele naisele saatis.

Oletatakse, et seksiskandaal sunnib Weinerit tagasi astuma.

Demokraatliku partei esindaja Allyson Schwartzi sõnul on Weiner kaotanud usaldusväärsuse, mis on üks kongressi esindajate põhijooni.

«Kui vaadata ta ebasobivat käitumist internetis, siis peaks ta mõistma, et tal tuleb tagasi astuda,» lausus esindaja.

Weiner esialgu eitas ebasobivate fotode saatmist. Ta oli sunnitud kõik üles tunnistama, kui ajakirjandus hakkas asja lahkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles