Jay Kay: Eesti tüdrukud ongi nagu räägitakse …

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti funk-bänd Jamiroquai andis Saku Suurhallis mõnusa energiaga lihtsa ent vahetu kontserdi.

Jamiroquai laulja, karismaatiline Jay Kay oli minimalistliku kujundusega laval omas elemendis, visates publiku rõõmuks isegi ühe salto, mille peale mikrofon maha prantsatas ning läbi kõlarite kostunud müra nii mõndagi korraks ehmatas. Ka taustalauljad ei paistnud selle peale just kõige rõõmsamate nägudega.

Rahvas elas kaasa mitmeti – tribüünidel võis märgata bändi särkides tuima näoga mehepoegi lava poole ekslevaid pilke saatmas ning põrandal näljaseid hamburgeriga kõhule kosutust pakkumas. Tõesti kahju, et mõned olid saanud tulla sinna kannatama. Samas soovijad pääsesid lavale suhteliselt lähedale, mille ees käis juba suurem trall.

Jamiroquai tõi publikuni enamus hittidest. Mida lugu edasi, seda kaugemale saali lavalt tulev positiivne energia ja rütmid levisid. Lihtne, siiras, mõnus ja vahetu. Rõdult vaadates tantsis kogu põrand.

Kui tavapäraselt ütlevad staarid, midagi sellist, et eestlased on parim publik, siis Jay Kay kompliment oli suunatud vaid naistele. «Eesti tüdrukud ongi nagu räägitakse,» vihjas staar ilmselgelt esireas kekslevatele kaunitaridele ning esitades järgmiseks loo «Cosmic girl».

Jamiroquai uuele albumile «Rock Dust Light Star» pühendatud maailmaturnee sai alguse Šveitsist ning kontsert Eestis oli ainus show lähiriikides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles