Briti printsid pidutsesid 24 tundi järjest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti printsid William (vasakul) ja Harry
Briti printsid William (vasakul) ja Harry Foto: AFP / Scanpix

Briti printsid William ja Harry pidutsesid 24 tundi järjest koos Inglis ragbimeeskonnaga. Inglased  jäid ragbi maailmameistrivõistluste finaalis alla Lõuna-Aafrikale.

William ja Harry olid Pariisis kohapeal ragbi MM-i finaalmängu vaatamas ja oma meeskonda ergutamas, kirjutab Evening Standard.

Pärast Inglise meeskonna kaotust finaalis, läksid printsid koos meeskonnaga kuulsasse L`Etoile ööklubisse masendust välja elama.

Kinnitamata andmetel kallati seal alkoholi endale otse pudelist kurku.

«Mängija Toby Flood kallas suurest viinapudelist märjukest otse prints Harry kurku. Nad vedasid kihla, kui kiiresti sinivereline neelata suudab,» sõnas tundmatuks jääda soovinud allikas.

«Kaotusevalu pidu» jätkus järgmisel päeval Marriott Courtyard hotelli baaris. Baarmenide kinnitusel jõi Inglise ragbimeeskond ära 240 pudelit õlut ja nõudis pidevalt ka muud alkoholi.

Pärast pidutsemist kurtsid nii William kui ka Harry kohutavat pohmelli.

«Harry lasi ennast koos mitme hotellikülalisega pildistada. Fotodel ta rüüpab kangemat kraami ja suitsetab,» lausus allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles