Martini tüdimus maksab Luisale tantsutähe koha?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luisa Värk ja Martin Parmas «Tantsud tähtedega» 2.saates
Luisa Värk ja Martin Parmas «Tantsud tähtedega» 2.saates Foto: Artur Sadovski

Gerli Padari sõnul peab neil, kes saates «Tantsud tähtedega» tema kallima Martin Parmase ja tolle tantsupartneri Luisa Värki vahel sädet näevad, eriti hea fantaasia olema.

Televaatajadki on näinud, et sädet on lausa nii vähe, et paar sai sellepärast tantsusaate kohtunikult noomida ja oleks pühapäeval sealt äärepealt välja langenud, kirjutas SL Õhtuleht.

«Mulle tundub, et te tantsupõrandal natuke kardategi seda särinat näidata, mis seal tantsupõrandal olla võiks,» sõnas Jüri Nael.

Martin Parmase ilme on Jüri jutu ajal morn ja saatejuht Mart Sanderi juurde kõndides toetab ta korraks partnerit, pannes käe Luisa seljale.

Kommentaaride ajal aga puudutab Martin Luisat viivuks, et ta näoga Sanderi poole pöörata, kuid võtab siis käed kiiresti ära ja hoiab neid kogu aja selja taga, seistes partnerist eemal (teised paarid seisid kohtunike ees kas käest kinni või hoidis mees naist piha ümbert).

Kui Luisa Sanderiga räägib, vaatab Martin küll vahepeal tema poole ja isegi plaksutab tunnustavalt, kuid enamiku ajast eksleb Martini pilk eemal ja rahutult publiku seas.

Martin on ka teatanud, et tantsusaade võiks puhkusele minna ja järgmisel aastal ta selles projektis ei osaleks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles