Homme toimub Rock Cafés BändCämpi firmabändide finaalkontsert

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock Cafe
Rock Cafe Foto: Jelena Rudi

Neljapäeva, 9. juuni õhtul toimub Rock Cafés BändCämpi firmabändide finaalkontsert, kus võtavad mõõtu eelkontsertidelt edasi pääsenud ansamblid. Finaalkontserdi võitja selgitab publik.

Firmabändide finaalkontserdil esinevad Mood Mess (Skype), The Deadline (Ixonos), Turutõrge (EAS), Palavik (Microsoft), EBS kammerkoor ja ansambel Pääsusilm (EBS) ning Great European Band (Nordea).

Kontserdi korraldaja Ikevald Rannapi sõnul on taoline üritus esmakordne ning ettevõtted näitasid oma tasemega selgelt, et ka tulevikus võiks taolist võimalust neile pakkuda. «Inimestel tasub tulla kuulama ja vaatama nende inimeste etteasteid, kes igapäevaselt muusikaga ei tegele, see tase on üllatavalt kõrge. Raju muusikaelamus koos toreda seltskonnaga on garanteeritud», lisas Rannap.

BändCämp Festivali eelkontserdid toimusid maikuu teisipäevadel Rock Cafés. Kokku astus üles 25 firmabändi. Ürituse eesmärk on pakkuda esinemisvõimalust firmabändidele ning teisalt saada teada nende võimekusest esineda lauluväljakul BändCämp Festivalil 6. augustil.

Rock Café uksed avatakse 9. juunil kell 19. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles