Restoranide Festival 2011 Rotermanni kvartalis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
0. ja 11. juunil kogunevad Eesti Restoranide Liidu eestvedamisel Rotermanni linnaväljakule Eesti parimad restoranid eesmärgiga pakkuda linnarahvale ning Tallinna külalistele sööki  ja jooki igale maitsele
0. ja 11. juunil kogunevad Eesti Restoranide Liidu eestvedamisel Rotermanni linnaväljakule Eesti parimad restoranid eesmärgiga pakkuda linnarahvale ning Tallinna külalistele sööki ja jooki igale maitsele Foto: soda.ee

10. ja 11. juunil toimub Rotermanni kvartalis suurejooneline Restoranide Festival.

Tallinna Kõht asub Rotermanni kvartalis. Juba iidsest ajast on Rotermann olnud linna toitja. Siin tehti jahu ja makarone, küpsetati leiba ja aeti viina. Rotermanni soolaheeringas ja Roseni viin olid nõutud üle Euroopa.

10. ja 11. juunil kogunevad Eesti Restoranide Liidu eestvedamisel Rotermanni linnaväljakule Eesti parimad restoranid eesmärgiga pakkuda linnarahvale ning Tallinna külalistele sööki  ja jooki igale maitsele. Ürituse korraldajaid on ettevõtmisel inspireerinud Kopenhaagenis igal suvel korraldatav üliedukas  toidufestival Copenhagen Cooking.
 

Retoranide Festival 2011 programm on kavandatud kahele päevale ning sisaldab mitmeid põnevaid ettevõtmisi. Lisaks Platsiõhtusöögile ja võimalusele einestada 50 meetri kõrgusel Dinner In The Sky taevarestoranis, saab kaasa elada laste- ja noorte kokavõistlusele ning kuulata restorani valdkonna spetsialistide mõttevahetust Restoranide Foorumil.

 

Restoranide Festivali ajakava:

10.06.2011 Reede
16.00 Festivali algus
17.00 Festivali pidulik avamine
20.00 Festivali esimese päeva lõpetamine
20.00 Platsiõhtusöök (Nisu-Rukkiveski saalis)

11.06.2011 Laupäev
12.00 Festivali teise päeva avamine
15.00 Laste- ja noorte kokavõistlus
17.00 Festivali lõpp
18.00 Restorani Foorum (restoran Platz)
20.00 Festivali Klubi (restoran Platz)


Restoranide Festivali toetavad Saku Õlletehas, Liviko, Rotermanni Kvartal, Klinkberg, Carmen Grupp, Event Masters ja Eesti Restoranide Liit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles