Monaco vürst Albert veetis poissmeeste öö Ööklubis Teater

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monaco valitseja vürst Albert II ja Lõuna-Aafrika ujuja Charlene Wittstock`i abielu registreeritakse 1. juulil Monacos
Monaco valitseja vürst Albert II ja Lõuna-Aafrika ujuja Charlene Wittstock`i abielu registreeritakse 1. juulil Monacos Foto: inform.com

Monaco valitseja vürst Albert II pidas läinud reedel Tallinnas poissmeesteõhtut. Peale õhtusööki vanalinnas suundus peoseltskond Ööklubisse Teater.

Vürst Albert II ja Lõuna-Aafrika ujuja Charlene Wittstocki abielu registreeritakse 1. juulil Monacos. Pulmapidu kestab kaks päeva jutti.  2. juulil toimub pidulik galaõhtusöök ooperimaja terrassil.

Oma poissmeeste õhtu otsustas vürst maha pidada aga just Tallinnas. Peale privaatõhtusööki restoranis La Bottega, suundus vürst koos seltskonnaga Ööklubisse Teater.

«Ööklubisse sisenes Albert koos hulga isiklike turvadega ja klubi tagumisest uksest,» pajatab üks kohalviibinud piduline.

«Tema seltskonnale oli broneeritud mitu suurt looži, kus piirded ja turvad ümber ning kuhu pääsesid vaid kuldse käepaelaga valitud inimesed.»

«Vürstile pakkusid silmailu eesti kaunitarid, keda võis olla umbes kolmekümne ringis ning kokku oli rahvast  privaatboksides pea viie-kuuekümne ringis,» pajatab pealtnägija.

«Tundus, et seltskonnas oli ka printsessisaates osalenud tüdrukuid ning otse loomulikult ei puudunud peolt ka meie armastatud Unistuste-Roberto ehk Roberto de Silvestri.»

«Albertile meeldis väga ka Maskiballi show laval, sest ta jälgis seda suure huviga. Ja loomulikult voolas vürsti seltskonnas šampanja ojadena. Põhiliselt joodi Moét Chandoni ja enamus neist olid magnum suurusega pudelid.»

Pidu kestis neljani hommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles