Farmi-Gabriel näitas suve kuumimat moeröögatust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilleball 2011 - afterparty Hoopneri hoones. Farmi-gabriel demonstreeris viimast moeröögatust - nirgisabasid
Lilleball 2011 - afterparty Hoopneri hoones. Farmi-gabriel demonstreeris viimast moeröögatust - nirgisabasid Foto: Viktor Burkivski

Nädalavahetusel toimunud suurejoonelisel üritusel Lilleball 2011 oli kohal ka show-ja moemees Gabriel Kubjas aka Farmi-Gabriel, kes demonstreeris hooaja kuumimat moehitti.

Farmi-Gabriel üllatas Raekoja platsile lilleüritust kaema tulnud rahvast ootamatu etteastega. Lilleballi show-voorus hüppas strippar Farmi-Gabriel keset üht võistlusetteastet lavale, rabas esineja korsetilt tulipunastest õitest südame ja putkas rahva sekka. Hiljem kinkis Gabriel sama südame lauljatar Ithaka-Maria Rahulale.

Ürituse afterparty'l pajatas mees, et tegu oli siiski varem kokkulepitud trikiga.

Mees juhtis aga fotograafi tähelepanu hoopis oma ekstravagantsetele aksessuaaridele - erinevat värvi nirgi- ja naaritsasabadele, mis tema vööd ehtisid.Gabrieli sõnul on tegu hetke kuumima moeröögatusega.

Kallis Gabriel, samalaadset aksessuaari kandis juba möödunud talvel staarlaulja ja Eesti tuntuim metroseksuaal Vaido Neigaus. Tegu oli küll pisut suuremat sorti punarebase sabaga, aga kobe oli seegi.

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles