Heili Klandorf: minu töö- ja eraelu on väga põimunud

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 avalike suhete juhi Heili Klandorfi päevad on tihedalt ülesandeid ja kohtumisi täis.
Kanal 2 avalike suhete juhi Heili Klandorfi päevad on tihedalt ülesandeid ja kohtumisi täis. Foto: Marina Puškar

Kanal 2 avalike suhete juht ja menusaate «Tantsud tähtedega» konsultant Heili Klandorf tunnistab, et tema töiste ja eraeluliste tegemiste vahele on raske piiri tõmmata. Tantsusaade on toonud talle palju uusi sõpru, kelle seas on näiteks eelmise hooaja võitja Mikk Saar.

Kuidas teenisite oma esimese palga?

See oli 13-14-aastaselt, kui mu vanaemal oli veel Pärnu maanteel lillekauplus Meelespea. Eriti nautisin lilleseadete tegemist, kus mulle anti vabad käed ja fantaasia võis lennata.

Millised on teie peamised tööülesanded Kanal 2 avalike suhete juhina?

Programm tuleb turule tuua ja meediakajastuste abil vaatajate huvi üleval hoida. Lisaks olen teist hooaega saate «Tantsud tähtedega» konsultant.

Kuidas algab teie tööpäev?

Tööle jõudnuna loen värskeid ajalehti-ajakirju ning siis asun oma

e-posti kallale, kus on enamasti hulganisti küsimusi ja soove ajakirjanikelt ning produktsioonifirmadelt. Tantsusaate perioodil on aga esmaspäeviti hoopis omamoodi algus: suhtlen telefonitsi rõõmsate või ärritunud televaatajatega, kellele ei anna rahu, miks üks või teine tantsupaar tantsusaatest välja kukkus või miks žürii nii või naa ütles/hindas.

Kas teie töölaual valitseb kord või segadus?

Üldiselt armastan oma töölaual korda, kuigi pean tunnistama, et viimasel ajal on paberid, kotid, kutsed, lehed mu laual võimust võtnud. Kindlasti ei puudu sealt ka sõbrannalt kingituseks saadud kreeka mütoloogiliste piltidega kohvitass ja mobiiltelefon, mis heliseb – ütleme – tihti.

Kus tavatsete pidada ärilõunaid? Palju sellele raha kulutate?

Väga palju oleneb sellest, mis tüüpi kohtumine on. Kui suhtlen tantsusaate võimalike osalejatega, siis valin koha, kus meid nii kergelt üles ei leita. Igapäevasteks ärilõunateks valin enamasti Maakri tänava lähedal asuvad kohad, nagu Radisson SASi hotelli või Vertigo lounge’i, seal on väga hea Caesari salat ja värskelt pressitud apelsinimahl. Rahakulu üle pole ma arvet pidanud, sööma ju peab.

Teie põnevaim tööreis?

Reis «Tantsud tähtedega» eelmise võitjapaariga Londonisse üle-eelmisel nädalal oli meeldejääv. Olin positiivselt üllatunud, et Royal Albert Hallis peetud tantsuvõistlus, mida vaatamas käisime, läks neile nii hinge.

Kas teil õnnestub hoida töö- ja puhkeaeg lahus?

Õnneks või kahjuks on mu töö- ja eraelu väga põimunud. Olen leidnud palju toredaid sõpru just töö kaudu, näiteks tantsusaate eelmine võitja Mikk Saar on nüüd üks mu lähedasemaid sõpru. Kui aga püüan end tööst välja lülitada, veedan kõige parema meelega aega oma perekonnaga.

Olete ka oma ema tantsukoolis treener ja Tallinna Ülikoolis võistlustantsu õppejõud. Kas see teie põhitööd ei sega?

Olen kogu oma teadliku elu tegelenud võistlustantsuga, kas ise võisteldes või teisi treenides. Revalia tantsukooli treeneri- ja kohtunikutöö on tasakaalustav hobi minu põhitöö kõrval Kanal 2s. Tallinna Ülikooli õppejõu töö aga ei võta tööaega, sest tegu on kaugõppega, kohtume üliõpilastega viis korda aastas.

Kanal 2 on teleturu liider. Mis sunnib teid veelgi rohkem pingutama?

Minu motivaator on positiivsed inimsuhted ja huvitav, vaheldusrikas töö. Kui igaüks teeb just seda, mida ta armastab ja milles ta kõige parem on, siis meeskond töötab. Leian, et praegu on meie telekanalis just selline tiim ja tänu nendele inimestele oleme seal, kus oleme. Loodan, et meil kõigil jätkub indu, et hoida saavutatud taset ja mitte loorberitele puhkama jääda.

Mida telerist vaatate?

Omad lemmiksaated muidugi on, aga näiteks «Tantsud tähtedega», mis muidu oleks mu vaieldamatu lemmik, jääb mul enamasti telekast nägemata, sest pühapäeviti viibin poolest päevast kuni otsesaate lõpuni stuudios. Armastan ka dokfilme.

CV

Sündinud 8. juunil 1979.

Haridus: 1986–1997 Tallinna 21. keskkool, inglise keele eriklass, 1997–2001 Concordia rahvusvaheline ülikool, meediateaduskond, lõpetanud Ameerika süsteemi bakalaureusekraadiga magna cum laude, 2002– Balti filmi- ja meediakool, suhtekorralduse magistrantuur.

Töö: 1998–2006 võistlustantsu suurvõistluste pressiesindaja, 1999 TV 3 spordikommentaator, 2000–2002 Audentese erakooli tantsuõpetaja, 2001–2005 välisministeeriumi pressi- ja infoosakonna infobüroo diplomaat, 2005–2006 välisministeeriumi konsulaarosakonna Schengeni büroo diplomaat, 2006–2007 Kanal 2 turundusjuht, 2007 – Kanal 2 avalike suhete juht, 1996– Revalia tantsukooli võistlustantsutreener, 2005 – Tallinna Ülikooli võistlustantsutreeneri eriala õppejõud.

Pere: vallaline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles