Vaata filmi «Kõrvalnähud» ühe minutiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert De Niro
Robert De Niro Foto: Postimees.ee

Inimesed saavad kasutada ainult 20 protsenti oma ajumahust. Teooria kohaselt kasutasid inimesed nagu Albert Einstein ja John D. Rockerfeller, kes saavutasid elus edu revolutsiooniliste avastuste või oskusega raha teenida, oma ajupotentsiaalist palju suuremat mahtu.

«Kõrvalnähud» jutustab ühe sellise loo – peategelane töötu kirjanik Eddie Mora (Bradley Cooper «Pohmakas 2» staar) proovib eksperimentaalset rohtu NZT, mis lubab tal kasutada 100 protsenti oma ajust. «Ma olin pime, aga nüüd ma näen», – väidab Eddie, kelle IQ kasvab neljakohaliseks üheainsa tableti mõjul.

Ta õpib ühe päevaga klaverit mängima ning on samas suuteline ühe päevaga selgeks õppima ükskõik millise võõra keele. Aga milleks talle mõni võõras keel? Ikka selleks, et kui peaks tutvuma mõne ilusa prantsuse neiuga, siis oskaks tema voodisse saamiseks ka mõne hea nalja visata. Ja saladuskatet kergitades võib öelda, et Eddie juba oskab seda ära kasutada.

Pokkeris või börsil raha võitmine tundub olevat lihtsamast lihtsam. Miljonite dollarite teenimine nädalaga on reaalsus. Võim ja rikkus! Luksuslikud autod ja ilusad naised! Kui selline tablett ka reaalset olemas oleks? «Ma võtaks selle kahtluseta», paljastas hetke kuumim Hollywoodi staar Bradley Cooper.

Kui inimene saaks kasutada ära 10 korda rohkem oma ajupotentsiaalist, siis oleks ka 100 minutiline film «Kõrvalnähud» võimalik ära vaadata minutiga.

Film linastub Eesti kinodes alates 17. juunist.

Kas olete valmis? Siin saab näha kuidas kõrge IQ-ga peategelane näeks seda filmi:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles