Moenädala seksikad pesushow'd

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BonBon Lingerie
BonBon Lingerie Foto: AFP / Scanpix
Moeloojaid, kes valinud pesudisaineri tee, ei ole just palju. Kaks vaprat tüdrukut - Tiiu Roosma ja Kriss Soonik - on igal juhul otsustanud hoida eestimaise pesumoe lippu kõrges mastis.

Teist korda toimuva Tallinn Fashion Week`i kõige seksikamaid show`sid saab näha moenädala ametlikus peokohas – ööklubis BonBon.

Legendaarne pidudeseeria Stylechannel tõmbab oma hooaja käima lausa kahel õhtul järjest: 7. novembril astuvad lavale modellid BonBon Lingerie ja 8. novembril Kriss Sooniku disainpesus.

Eestimaine aluspesu kaubamärk BonBon Lingerie (disainer Tiiu Roosma) on pesumaailmas nüüd juba 4 aastat.

Nende värskeimas kollektsioonis «Issanda loomaaed» saate näha nii fetiš-hõngulisi loomamustreid kui ka ülinaiselikult pehmet sensuaalsust. BonBon Lingerie materjalid on pärit peamiselt Lääne-Euroopast, kuid osta saab neid õnneks ka meie oma kaubamajast.

Laupäeva öösel esitletavat Kriss Sooniku pesukollektsiooni «Simpel Girls with Super Powers» on varem näidatud Londoni moenädalal.

Kriss on seekord inspiratsiooni saanud tsirkuse akrobaatidest, robotitest ja superkangelastest ning loomulikult on kogu seda pillerkaari vaadatud läbi mõnusa huumoriprisma.

Pesudisainerite loomingut (nagu ka teiste moenädala osalejate oma) saate katsuda-proovida-soetada laupäeval 8. novembril kell 14-18 Rotermanni kaubanduskeskuse showroom'is.

7. novembri südaööl BonBon Lingerie «Issanda loomaaed».

8. novembri südaööl Kriss Soonik «Simpel Girls with Super Powers».

Moenädala programmi vaata lisaks: www.estonianfashion.eu

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles