Farmi-Gabriel tegi Lilleballil tsirkust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilleball 2011 Tallinnas Raekoja platsil 4. juunil. Keset šõud kargas ootamatult lavale strippar Farmi-Gabriel
Lilleball 2011 Tallinnas Raekoja platsil 4. juunil. Keset šõud kargas ootamatult lavale strippar Farmi-Gabriel Foto: Jelena Rudi

Nädalavahetusel toimus päikselises Tallinnas kolmeteistkümnes Lilleball.

4. juuni pärastlõunal kogunesid auväärsed žüriiliikmed Raekoja platsi Hoopneri maja hoovi ning hiljem Tallinna Õpetajate majja, et tutvuda Lilleballil osalejate töödega. Suur lillešõu toimus Raekoja platsi suurel laval.

Žüriiliikmeid oli kokku kolmteist. Teiste seas moekunstnik Arne Niit, Kroonika peatoimetaja Krista Lensin, Elu24 peatoimetaja Anu Saagim, laulja Marju Kuut, Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsut, Sihtasutuse Tallinn 2011 juhatuse liige Evelyn Sepp, Lindakivi keskuse direktrisss Katrin Siska, florist Taivo Piller, jpt.

Suurejoonelise ürituse korraldajaks on lillekunstnik Tatjana Tridvornova.

Ootamatu etteaste tegi Lilleballi hindamisvoorus aga hoopis strippar Farmi-Gabriel, kes keset üht võistlusetteastet lavale hüppas, kaunitari korsetilt tulipunastest õitest südame krabas ja rahva sekka putku pani. Hiljem kinkis Gabriel sama südame lauljatar Ithaka-Maria Rahulale.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles