Päikesejänku Arnold Oksmaa plaanib comeback'i nii Eestis kui Soomes: see on vaid eelmäng (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Oksmaa
Arnold Oksmaa Foto: Arnold Oksmaa / Erakogu

Skandaalse ja kurva eluloo läbi tuntust kogunud Arnold Oksmaa (39), kellest on vändatud mitu filmi ja kirjutatud raamatuidki, elab juba pikka aega Soomes. Väiksest Kohtla-Järvelt pärit mehe kehas elab aga särav superstaar, kes peagi (taas) kooruda plaanib.  

Arnold Oksmaa saatis mõni nädal tagasi Facebooki vahendusel oma jälgijatele palava suvetervituse, mis osutus ülimenukaks. Nüüd on mees üllitanud teisegi positivsusest pakatava video, milles näitab, et oma kunagist suurt kirge - laulmist, pole ta sugugi hüljanud. 

Aastaid Soomes elanud Arnold, astus tööturule esmalt kelrenina ja töötab juba 8 aastat Helsingi populaarseimas ööklubis Hercules. Seal on tal õnnestunud mitmel korral teha ka muusikalisi ülesastumisi. 

Arnold püüdis pilke ka Helsinki Pride 2018 paraadil ning valiti mitme kohaliku uudistesaate kaadrisse. 

Päikesest ja energiast pakatav Arnold lubab Elu24'le, et tulevik on kindlasti kirju: «Olen saanud mitmeid pakkumisi nii Eesti kui Soome meelelahutusvaldkonnast, nende seas ka ühest plaadifirmast Eestis.» Lisaks võib põnevusega oodata ka uut filmi Arnoldist. Võtted algavad peagi ning 40 minutiline dokumentaalfilm on peagi tegemises.

Kas vallatul Arnoldil on aeg tulla Eesti tantsulavadele tagasi, nii kui ligi 18 aastat tagasi? «See on vaid eelmäng, suurem asi on ees, ja siin on tegemist nii Eesti kui Soome lavalaudade vallutamisega, seda energiat tahan teiega jagada, keegi ei jää sellest ilma,» lubab ta.

Vaata videot ja saa maik suhu, mis tulevikus ees ootamas!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles