Michael Bublé rääkis avameelselt oma pisipoja võitlusest vähiga: ma olen põrgust läbi käinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost: Michael Buble perega.
Kuvatõmmis videost: Michael Buble perega. Foto: Entertainment Tonight/ Youtube

Kanadast pärit muusik Michael Bublé elas läbi iga lapsevanema kõige hullema õudusunenäo, kui tema nelja ja poole aastasel pojal Noahil diagnoositi vähk, vahendab väljaanne People. 

42-aastane laulja rääkis avalikult sellest, kuivõrd emotsionaalne on olnud tema pisipoja võitlus vähiga ning kuidas tema 18 kuu pikkune võitlus haigusega on pannud asjad uude perspektiivi.

«Ma olen põrgust läbi käinud,» tunnistas Bublé hiljuti väljaandele Herald Sun. «Ma ei räägi kogu lugu, isegi mitte oma sõpradele, sest see teeb liialt haiget. Tegemist on minu pojaga. Ta on superkangelane, ta ei pea seda uuesti läbi kogema. Aga ma olen põrgus käinud. Ja teate mis, põrgu tundub nagu väga tore puhkuspaik, võrreldes selle kohaga, kus me oleme olnud.»

Muusiku ja ta abikaasa Luisana Lopilato peres kasvab veel 2-aastane poeg Elias. Bublé  kaasa jagas vanema poja diagnoosi Facebooki vahendusel 2016. aasta novembris.

«Ma tõesti arvasin, et ma ei tule enam muusika juurde tagasi,» rääkis Bublé. Lisades: «Pere on see, mis loeb. Minu laste tervis on minu jaoks number üks. Suhe minu pere, naise ja usuga - see on minu jaoks number üks.»

Õnneks on muusiku poja tervis parem ning ta taastub. «Tegemist on vähiga, seega ilmselgelt peame me sel silma peal hoidma, aga me teeksime seda ka siis, kui temaga poleks kõik korras,» selgitas peagi kolmandat korda isaks saav Bublé oma vanima poja ravi kohta, mis lõppes 2017. aasta märtsikuus.

Poja võitlus vähiga on pannud asjad mehe jaoks uude perspektiivi. «Mu elus on nüüd selline perspektiiv, mida varem ei ole olnud ja see ei luba mul omada ühtegi hirmu,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles