Ai-ai! Kipsis Jürgen Ligi taastub operatsioonist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligi
Jürgen Ligi Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Poliitik Jürgen Ligi jagab Facebooki vahendusel fotot oma kipsis jalast, kirjutades oma olukorra kohta ka lühikese luuletuse.

Ligi andis sotsmeedia vahendusel teada, et paraneb operatsioonist. Selle kohta on Ligi postituse juurde lisanud ka lustaka luuletuse:

«Selline siis MM-jalka -

Noa lõi doktor M.M. jalga.

Peitli-viili, seda ka, 

niidist-nõelast rääkimata.»

Lühikese ajaga on postituse alla tekkinud rohkelt kommentaare, milles inimesed soovivad Ligile kiiret paranemist. Postituse all annab Ligi ka mõista, et just kand oli see, mis riigimehele muret tegi.

«Eesti rahvale on vaja Sinu mõistusega pead, hea, et see terve on! Aga kiiret paranemist!» kommenteeritakse postituse all.

«Teie eelmise esmaspäeva paaristõuked Harkus olid küll natuke kanged, kuid nii hull küll ei paistnud?» lisab veel teinegi kommentaator. Mis peale vastas Ligi: «Kange kindlasti, aga ju oli tee ületamise hetk. Ma paaristõukeid ei tee mujal kui maratonil, need on lumel olemas, aga sammu püüan sõita, triatloni huvides ja jooksu asemel. Noh, viimasel ajal segas kand sedagi, aga ma tulen tasakesi tagasi.»

«Loodetavasti pole bussisaaga jätkulooga tegemist siin,» lisab veel kolmaski postituse alla, vihjates Ligi üleelamistele Tallinnas, kui buss surus ratturi poolriivates teelt välja. Sellest loe rohkem SIIT! Ligi vastab ka sellelegi: «Minust sai rattaharrastaja suuresti sama kanna pärast. Jooksjast triatleet.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles