Venemaa gigastaar Nyusha: eestlased on väga tagasihoidlikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nyusha tänavu mais Moskvas muusikaauhindade jagamisel
Nyusha tänavu mais Moskvas muusikaauhindade jagamisel Foto: ALEXEY FILIPPOV / Sputnik

Nädalavahetusel Limon.ee-le antud intervjuus nimetas Venemaa supertäht Nyusha eesti inimesi väga viisakateks ja tagasihoidlikeks. Laulja annab soolokontserdi 14. juulil Tartu Laululaval Shell Helix Rally Estonia raames.

Staar tunnistas, et Eesti elanikud ei tekita kunagi ebameeldivaid olukordi suheldes temaga. «Kui küsitakse autogrammi, siis alati delikaatselt ja viisakalt,» ütls Nyusha.

Kuna laulja astub üles Baltikumi suurima ralli meelelahtutusprogrammi peaesinejana, uuriti ka tema suhtumist kiirusesse. Laulja tunnistas, et on suur kiirusefänn ning poetas, et on kimanud ilmselt kuni 220 kilomeetrise tunnikiirusega, kuid mitte seades kedagi ohtu ega linnaalal. «Ma olen loomult väga rahulik ja korrektne autojuht ning järgin liikluseeskirju,»lisas Nyusha.

Vene suurimaid staare mainis intervjuus, et teab ja ootab kohtumist Eestiga väga. «Teil on väga-väga ilus Tallinna vanalinn, mida ma olen korduvalt külastanud,» lisas Nyusha.

Shell Helix Rally Estonia meelelahutusprogrammi peaesineja Nyusha astub Tartu Laululaval üles laupäeval, 14. juulil. Enne teda esineb Eesti säravaimaid lauljaid Liis Lemsalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles