Viggo Mortensen võitleb uues filmis alasti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viggo Mortensen
Viggo Mortensen Foto: Jan Jürgensen / Scanpix

Näitleja Viggo Mortenseni võitlusstseen filmi «Eastern Promises» tarbeks oli mehe enda sõnuul libe, piinarikas ja piinlik.

 

«Sõrmuste Isanda» triloogiast tuntud Mortensen, kellel tuli hiljuti filmivõtete ajal türgi saunas maha pidada neljaminutiline võitlus, usub, et oleks filmi ära rikkunud, kui oleks saunarätiku endale ümber jätnud, kirjutab Femalefirst.

«See stseen oli väga libe, valus ja piinlik. Ma teadsin, et stseen peaks olema sama realistlik kui ülejäänud film, nii, et ma ei saanud usutavuse huvides rätikut keha ümber hoida,» ütles Mortensen, kes kehastab linateoses vene päritolu mafioosot.

«Ma arvan, et me ei peaks üritama asju varjata või ilustada. Ma teadsin, et see võib kohati piinlikuks osutuda. Lisaks oli see ka füüsiliselt valus, sest ma ei saanud kanda kaitsmeid. Mu keha kattis vaid hulk tätoveeringuid.»

48-aastane näitleja tunnistas ka seda, et oleks kinnisilmi valmis järjekordseks alasti peetavaks võitlusstseeniks, kui see peaks tähendama, et tal on taas võimalus režissöör David Cronebergiga koostööd teha.

«Üks asi on kindel – ma kavatsen kindlasti Davidiga veel koostööd teha. Ja kui ta tahab, et ma jälle alasti kaklen, siis olgu nii!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles