FOTO: oh sa raks! Kas Jennifer Lopezi sõrmes särab kihlasõrmus?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lopez.
Jennifer Lopez. Foto: Instagram / Instagram

Jennifer Lopez ja tema pesapallurist poiss-sõber Alex Rodriguez on deitinud juba üle aasta ning pole kahtlustki, et fännid ootavad, et paarike peagi ka abielluks. Paistab, et pole ilmvõimatu, et fännide unistus võib teoks saada, sest Lopez jagas Instagramis vägagi salapärast kaadrit.

48-aastane lauljatar lisas Instagrami foto, millel ta poseerib koos kallimaga rannas. Lopez näitab imelist bikiinivormi erkroosas trikoos, ent fännidele on silma jäänud hoopis miskit muud – nimelt särab Lopezi vasaku käe sõrmes salapärane sõrmus.

«Need on need väikesed ja vaiksed hetked, mis loevad kõige enam,» kirjutab lauljatar allkirjaks fotole, millel ta armunult oma kallimale otsa vaatab ning sõrmes helgib uhke sõrmus.

Kuulujuttudele valab õli tulle ka fakt, et alles hiljuti avaldas J.Lo loo, mis kannab nime «El Anillo», mis hispaania keelest tõlgituna tähendab «sõrmus». Loos kõlavad ka järgnevad read: «Sa oled mulle nii palju andnud, et ma olen mõelnud, et mul on küll juba kõik, aga millal saan ma sõrmuse?»

Vaata ka fotot, mis palju kõmu tekitanud:

Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez.
Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez. Foto: Twitter / Twitter
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles