Markle’ite pere «raisakotkas» loobib jälle poriga: prints Harry on tossike!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samantha Markle (Grant)
Samantha Markle (Grant) Foto: TMZLOS / TMZ/MEGA

Prints Harry ja Meghan Markle on küll õnnelikult abielus, ent Markle’ite pere, eelkõige poolõde Samantha Markle, jätkab Sussexi hertsoginna tiitlit kandvale Meghanile häbi tegemist.

Sussexi hertsoginna poolõde Samantha Markle ründas taas Twitteri vahendusel Meghanit ning sel korral ei pääsenud solvangutest ka prints Harry, vahendab Daily Mail. 

Tituleerides Meghani Nonsenssi hertsoginnaks, väidab Samantha, et just Meghan on oma isa Thomasega pahasti käitunud ja mitte vastupidi. 

Naisterahvas ründas ka prints Harryt, süüdistades viimast oma abikaasa kummardamises ning kutsudes teda selle eest tossikeseks. 

Kuvatõmmis videost: Samantha Markle'i säuts Twitteris.
Kuvatõmmis videost: Samantha Markle'i säuts Twitteris. Foto: TV News 24h/ Youtube

«Harry on tossike, et laseb Nonsenssi hertsoginnal kõiki oma lähedasi halvasti kohelda, eriti oma perekonda,» sõnab Samantha. Jätkates: «Dianal oleks häbi! Lõpeta Meghani püksikute ja rinnahoidjate kandmine ning võta oma püksid tema jalast ära!»

Edasi jätkab ta oma poolõe ründamist, kellega ta ei ole juba mitu aastat isiklikult ühtegi sõna vahetanud. Samantha Markle on ka varem Sussexi hertsoginnat mitmel korral rünnanud. 

Samantha Markle (Grant)
Samantha Markle (Grant) Foto: TMZLOS / TMZ/MEGA/Scanpix

Juba enne pulmi lahvatas skandaal, et Meghani isa Thomas Markle Sr tegi kõmufotograafiga koostööd, poseerides talle ja saades selle eest kopsaka summa, teatab news.com.au.

Siis võttis sõna Meghani poolõde Samantha Markle, kes teatas, et isa sai fotode eest umbes 135 000 dollarit, kasutades ära oma tütre seotust Briti kuningliku perega.

Pärast 19. mail toimunud pulma sõnas Samantha Markle meediale, et Meghani ema Doria Ragland kasutab samuti ära olukorda, et ta tütar on kuningliku pere liige ja teenib selle pealt.

Meghani poolõe teatel hakkas Doria Ragland müüma Meghanist ja Harryst juba nende suhte algusajal tehtud fotosid kõmumeediale, teenides nende piltide pealt. Lisaks üritab see naine tütre kuulsuse abil tuua rohkem õpilasi oma Los Angelse joogakooli. 

53-aastasel Samanthal ja 36-aastasel Meghanil on sama isa, kuid eri emad. Meedia poolt Markle’ite «raisakotkaks» ristitud naine kasutas varem oma abieluperekonnanime Grant, kuid kui ilmnes, et Meghanist võib saada prints Harry naine, hakkas ta kasutama nime Markle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles