Uus liige 27 klubisse: endine korvpallitäht leiti enda kodust surnuna

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyler Honeycutt
Tyler Honeycutt Foto: Grigory Sysoev / Sputnik

27-aastane endine korvpallur Tyler Honeycutt leiti laupäevahommikul enda kodust surnuna. Surmapõhjuseks loetakse enesetappu.

Tyler Honeycutt, endine Los Angelesi ülikooli täht ja Sacramento Kingi liige, leiti laupäeva hommikul enda kodust surnuna. See juhtus pärast reede õhtul aset leidnud tulevahetust kohaliku politseiga, kirjutab TMZ.

Los Angelesi politsei annab teada, et Honeycutt tulevahetuse käigus viga ei saanud, kuid tema vigastused paistavad klappivat endale tekitatud kahjustustega. Honeycutti surnukeha juurest leiti ka relv.

LAPD lisab, et nad said reede õhtul pärast kella viit kõne, et Honeycutti elukohas Sherman Oaksis on relvastatud mees. Kui politsei sündmuskohale jõudis lasi korvpallur relvast nende poole. Politsei lasi vastu, kuid keegi viga ei saanud.

Pärast tunniajast vastasseisu sisenes politsei eriüksus SWAT korvpalluri majja, kust ta leiti teadvuseta olekus. Tuletõrje tunnistas mehe natuke aega hiljem surnuks.

Tuleb välja, et Honeycutti ema oli see, kes reedel politseisse helistas, öeldes, et tema poeg käitus irratsionaalselt. 

Honeycutt oli UCLA korvpallitäht, kes liitus 2011. aastal Sacramento Kingsiga, kus veetis kaks aastat. Pärast seda läks ta Euroopasse mängima, kus mängis Iisraeli, Venemaa ja Türgi liigades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles