«Kiired ja vihased» põhjal valmib spinoff film, mille peaosas on Dwayne Johnson

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dwayne Johnson.
Dwayne Johnson. Foto: Instagram / Instagram

«Kiired ja vihased» põhjal valmib spinoff film, mille peaosas on Dwayne Johnson. Filmi nimi on «Hobbs ja Shaw», milles loovad veel kaasa ka Jason Statham ning Idris Elba.

Filmi lavastajaks on «Deadpool 2» režissöör David Leitch, milles Dwayne Johnson ja Jason Statham mängivad samu tegelasi, keda «Kiired ja vihased» filmides. Johnson mängib eriagent Luke Hobbsi ja Statham geniaalset kurjategijat Deckard Shaw'd.

Stsenaariumi kirjutas «Kiired ja vihased» looja Chris Morgan ning filmimine algab sügisel, vahendab MSN.

Filmis «Hobbs ja Shaw» töötavad rivaalid partneritena ning võitlevad Idris Elba tegelase vastu, kes on filmi kurjam.

Jason Statham
Jason Statham Foto: Scanpix

Kuigi Idris Elba osalemine ei ole veel 100% kindel, siis on läbirääkimised viimastes staadiumites, ja kui midagi halba ei juhtu, siis peaks inglane projektis ikka kaasa lööma.

Pärast seda kui Johnson lõi kaasa «Kiirete ja vihaste» frantsiisi viiendas filmis on püüdnud Universali inimesed luua Luke Hobbsi põhjal spinoff film, kuna tegelane on fännide seas tohutult populaarne olnud. Statham liitus frantsiisiga seitsmenda filmi ajal ning arvestades tema ja Johnsoni vahelist head keemiat 2017 aasta filmi ajal «The Fate of the Furious» hakkas arendama spinoffi, milles mõlemad näitlejad nüüd kaasa löövad.

Näitleja Idris Elba.
Näitleja Idris Elba. Foto: Ian West/PA Wire/Press Association Images

Idris Elbale ei ole võõras kurjamite mängimine. Ta mängis pahalast filmis «Star Trek Beyond» ning andis oma hääle Shere Khanile «The Jungle Bookis». Lisaks sellele on Elba teinud kaasa ka filmides  «The Dark Tower», «Molly’s Game», «Thor: Ragnarok», ja «The Mountain Between Us», mis esilinastusid kõik 2017. aastal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles