Sauga vald peab suvepäeva

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nurmenuku puhkekeskus.
Nurmenuku puhkekeskus. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sel laupäeval, 4 .juunil toimub Kiisa külas Nurmenuku puhkekeskuses viies Sauga valla suvepäev, kus muuhulgas võisteldakse külade mängude viimastel aladel.

Sauga vallavalitsuse humanitaarnõuniku Ave Grenbergi teatel algab suvepäev pärastlõunal vallajuhtide tervituskõnede ja lipu heiskamisega.

Esinevad Jänesselja lasteaia Sipsiku rühma ansambel muusikaõpetaja Nelli Vadami juhendamisel, Jänesselja lasteaia õpetajate ansambel ja Tammiste lasteaia töötajad Marge Lumisalu juhendamisel.

Avatud on töötoad: lastele laulu- ja tantsu mängutuba, MTÜ Pärnu muusikakambri toas saab igaüks mängida endale sobivat pilli ja Pärnu ringluspoe töötoas valmistatakse medaljone ja riideribadest vöösid.

Lastele on päeval samuti erinevad atraktsioonid. Avatud on Romantilise rannatee kohvik/töötuba, kus tutvustatakse Pärnu lahe partnerluskogu tegevusi ja projektitööd. Urge vabaajakeskuse noorte kohvik on kohal oma tehtud küpsetistega.

Päeva juhib Sass Nixon ja tantsuks mängib Nukker Kukeke. Pidu lõppeb ilutulestikuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles