Täna algavad Viru Folgi Käsmu kontserdid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Van Eede
Nick Van Eede Foto: Internet.

Täna algab juba kolmandat aastat Käsmu kaptenikülas aset leidev muusikasündmus Käsmu Kontserdid, mis toob kaheksal õhtul küla täis muusikat ja inimesi.

3.-12. juunini toimuv kontsertsari on osa Viru Folgi suveprogrammist, mis on kogunud eelmistel aastatel juunis ja augustis kokku üle 20 000 külastaja.

Seekordse kontsertsarja programmi ilmestavad mitmed eriprojektid, esimene neist on täna õhtul aset leidev "Power of the 80s", kus astuvad üles mitmed kaheksakümnendate staarid ning esmakordselt saab näha lisaks eesti muusikaparemikule ka välisesinajaid.

Lavale astuvad Cutting Crew liider Nick Van Eede ja kitarrist Gareth Moulton Suurbritanniast. Edasi jätkub sari pühapäeval Eesti Ornitoloogiaühingu 90. juubeliüritusega.

Linnulauluõhtul saab kuulda nii tuntuid eesti muusikuid esitamas linnuteemalisi laule kui ka loodusmehi Aleksei Turovskit ja Peep Veedlat linnujuttu vestmas. Lõpuks minnakse ühiselt Käsmu küla vahele linnulaulu kuulama ja lindudega lähemalt tutvuma.

Järgmisel nädalal läheb kontsertsari edasi kuni pühapäevani välja. Toimuvad näitlejate ja muusikute ühisprojekt "Tolmust puhtaks", meenutuskontsert Mati Nuude 70, isamaaline Maarjamaa laul, Ruja 40. juubelikontsert, Väike Öömuusikal ning kontsertsarja lõpetab suur Queeni tribüütkontsert, kus astuvad lavale teiste seas Birgit Varjun, Tanja Mihhailova, Kaire Vilgats, Robin Juhkental ja Mikk Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles