Robbie Williams: süstisin endale testosterooni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams
Robbie Williams Foto: SCANPIX

Take Thati laulja Robbie Williams tunnistas, et süstis letargiast jagu saamiseks endale kaks korda nädalas testosterooni.

37-aastase Williamsi sõnul alustas ta süstimist kaks aastat tagasi pärast seda, kui arst oli talle öelnud, et tal on 100-aatsase mehe libiido, kirjutab The Sun.

«Need süstid muutsid mu elu. Tunnen end nende abil uuesti mõnusalt,» lausus laulja.

Williams külastas Los Angeleses arsti, et küsida endale inimese kasvuhormooni. Seda kasutavad eakad mehed vanadusega võitlemiseks. Arst ei kirjutanud lauljale seda hormooni.

Arsti sõnul oli Williamsi probleemiks meeshormooni testosterooni madal tase.

«Lootsin saada hormooni, mida kasutavad pensionieas mehed, et uuesti 40. aastane välja näha. See hormoon parandab nende tervist ja mälu ning teeb naha ja juuksed tervemaks,» selgitas laulja.

Arst hoiatas Williamsit, et kasvuhormooni kasutamine võib tekitada vähki.

«Kaalusin ta selgitust. Mulle tehti siis veretest, mis näitas, et mul on testosterooni tase väga madal.. Siis ma mõistsin, miks mul letargia on ning ma seksida ei suuda. Selle tõttu soovitati mulle hoopis testosterooni,» meenutas Williams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles