Tõsielusari «Huligaanid» algab suure räpase kaklusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV6 ekraanile jõuab uus vürtsikas reality «Huligaanid», mis tõotab tulla veel julgema huumori, räpasemate stseenide ja valusamate kaklustega kui kirgi kütnud reality-show «Puhkus Mehhikos»

Huligaanid on elupõletajad, pöörased peoloomad, kohalikud autoriteedid ja kehvad kallimad. Nad valetavad, mürgeldavad, petavad ja tõstavad naiste vastu kätt. Nad mõtlevad äärmuslikult, tegutsevad arutult ja on täiesti veendunud, et igaüks neist väärib kõige vingema noormehe tiitlit. Tegelikult satuvad nad sinna, kus ei jagata tiitleid joomingute eest – kooli, kuhu teinepool on nad saatnud, sest on meeleheitel lõputust üleaisalöömisest, valest ja vastutustundetusest.

Kaheksa nädala jooksul hakkavad need elukuningad tegema seda, mida pole varem teinud – elama rangete reeglite järgi. Noormeestel tuleb unustada uhkus ja ambitsioonid, õppida lugupidamist ja armastust ning näidata oma tõelist palet stressis, tegutsedes tõesti mehelikult, mitte vehkides rusikatega. Näidata tuleb sedagi, milleks ollakse valmis armastuse päästmise nimel. Pööraste huligaanide tegemisi ootab ees psühholoogi iganädalane õiglane hinnang, mis otsustab, kes neist lahkub projektist igaveseks, aga kellele antakse võimalus jääda, et muutuda ja päästa oma suhted.

Uue eluga alustada pole sugugi lihtne, sest sarja avaosas läheb juba suureks kakluseks! Vaata videot SIIT:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles