Naabrimees pani Hedvig Hansoni maja põlema: ta ütles, et olen nõid ja nõia maja tuleb maha põletada koos lastega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ööl vastu laupäeva pärast kella kahte süütas joobes mees Viljandimaal Mulgi vallas Tuhalaane külas Hedvig Hansoni maja, vahendab Sakala

Lõuna prefektuuri teatel sai häirekeskus 7. juuli öösel kella 2.15 paiku teate, et Mulgi vallas ähvardas 55-aastane mees naabrite maja põlema panna. Helistaja kirjeldas, et ähvarduse kestel valas mees ka midagi juba majale.

Politsei selgitas sündmuskohal, et kuriteos kahtlustatavana kinni peetud mees oli majaseinale süttivat vedelikku valanud ning seejärel seina süüdanud. Öösel kohapeal käinud fotograafi Kenno Soo sõnul kasutas süütaja esialgsete andmete põhjal bensiini.

Süütaja näol oli tegu ebastabiilse naabrimehega, kest arvab, et Hedvig Hanson on nõid, vahendab ERR. Oma sõnul pidas laulja mehe juttu alguses vaid ähvarduseks, kuid peagi oli näha leeke. «See oli üks suur šokk, ega ma palju suuda rääkida,» lausus ta.

Loe juhtunust pikemalt SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles