Anti avapauk Tallinn – Monte Carlo maratonile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajaloolisele Tallinn – Monte Carlo maratonile andis kolmapäeval, 2. juunil stardi Eestis ametlikul visiidil viibiv Monaco vürst Albert II.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar avas täna pärastlõunal Tallinn – Monte Carlo ralli, mis taastab nüüdisaegsel moel aastakümnete taguse traditsiooni.

«Enam kui 80 aastat tagasi seisid siin, Estonia teatri ees mehed, kes olid otsustanud võidu Tallinnast Monte Carlosse sõita ja endi seast kiireima, osavaima ja nupukaima piloodi ning vastupidavaima auto välja selgitada,» ütles Savisaar raepressi teatel.

Täna pealelõunal Tallinnast Monte Carlosse startinud 15 elektriautot peaks umbes 3500 km pikkuse teekonna läbimise järel sihtpunkti jõudma 11. juunil.

Ajaloolisele Tallinn – Monte Carlo maratonile andis stardi Eestis ametlikul visiidil viibiv Monaco vürst Albert II. Tallinna proloogil osalesid mitmed avaliku elu tegelased ja diplomaadid.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles