Viivi Sõnajalg usub, et õde Siiri jõuab abini: tema elu saab olema imeline

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri ja Viivi Sõnajalg
Siiri ja Viivi Sõnajalg Foto: Erakogu

 Viivi Sõnajalg on Lootuse külas uue hingamise leidnud, kuid ta loodab, et ka tema õde leiab abi. 

Viivi Sõnajalg on umbes seitse aastat tagasi alguse saanud sõltuvusprobleemidele abi leidmas. «Tema lugu oli selline nagu paljudel inimeste kaasajal, et tekivad ärevused,» kirjeldas tema abikaasa Oleg Sõnajalg paljudele tuttavat probleemi, mis tema sõnul ajastuga teatud mõttes kaasas käib. «See on niivõrd südantliigutav lugu, et mul on sellest raske rääkida,» sõnas Oleg  «Ringvaates»

«Võib-olla loodab Siiri veel, et saab ise hakkama. Aga usun, et ta jõuab abini ja temagi elu saab olema imelisem, kui see on kunagi varem olnud,» räägib Viivi Sõnajalg värskes LPs avameelselt nii enda kui oma õe sõltuvustest.

Loe täispikka artiklit SIIT

Sõltuvusprobleemidega maadelnud Viivi võttis vastu otsuse Lootuse küla programmist osa võtta. «See on täiesti elumuutev kogemus,» sõnas Oleg «Ringvaatele» uskudes, et abikaasa on abi saades leidnud uue kutse, milleks on sarnaste probleemidega inimeste aitamine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles