Keskraamatukogu ootab fotosid suveseikadest

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel toimub Pärnus palju vahvat.
Suvel toimub Pärnus palju vahvat. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu keskraamatukogu korraldab fotokonkursi noortele vanuses 7-18 eluaastat, kellelt oodatakse pilte kõigest, mis aitavad meenutada Pärnumaa suve.

Signe Peeker ja Krista Visas keskraamatukogust rääkisid, et pildistamiseks sobivad kõik suvised sündmuspaigad, mis suvepealinna Pärnu ja kena Pärnumaa piiridesse mahuvad ja on pildistaja jaoks tähtsad.

“Fotosilma ette võib jääda killukesi suvitamisest ja suveseiklustest, suvespordist ja suveloodusest, suvevõitudest ja suvenukrusest,” kinnitasid naised. “Päris kindlasti ootame fotosid keset suurt ja vallatut suve omaette raamatut lugevatest lastest, noortest ja suurtest, sest lugemine on lihtsalt mõnus. Kõnekaimat ja enim lugemisisu peale ajavat pilti ootab eripreemia.”

Iga konkursil osaleja võib esitada kuni viis asjakohase pealkirjaga varustatud pilti, millele tuleks autorluse kinnituseks juurde lisada ees- ja perekonnanimi, vanus, telefoninumber ja e-post.

Fotokonkursile esitatud fotode puhul hinnatakse ideed, loomingulisust, emotsionaalsust ja tabavat pealkirja. Oluline on kunstiline ja tehniline tase ja headest pildistamise tavadest kinni pidamine.

Auhinnatud saavad kolm publikulemmikut ja kolm žürii lemmikut. Erilised tööd saavad eripreemiad.

Fotode esitamise tähtpäev on 10. septembril.

Täpsemat infot leiab Pärnu keskraamatukogu kodulehelt internetis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles