Kanal 2 ja TV 3 täidavad suve seriaalikordustega

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel pakuvad Kanal 2s silmailu värvikad tüdrukud ookeani tagant, kes võistlevad «Ameerika supermodelli» 12. hooajal.
Suvel pakuvad Kanal 2s silmailu värvikad tüdrukud ookeani tagant, kes võistlevad «Ameerika supermodelli» 12. hooajal. Foto: Kanal 2

Kanal 2 ja TV 3 elavdavad suvel uudistesaateid ning toovad taas ekraanile oma tuntud firmaseriaalide varasemad hooajad. Vanade tuttavate filmisarjade kõrval jõuavad eetrisse ka uued.



Kanal 2 «Suvereporter» hakkab taas eetrisse minema telekanali rõdult Maakri tänaval. Nädalavahetuse vinged tormituuled takistasid «rippuva aia» ehitamist, seepärast edastati suvehooaja esimesed saated vaatajate kodudest.

Eesti kõige populaarsema telesarja «Pilvede all» fännid saavad oma lemmikut taas nautida pühapäeviti, kui näidatakse lausa kaks osa järjest. Samuti hakkavad neljapäevaõhtuti kahekaupa eetris käima «Kelgukoerte» vanad osad. Pühapäeviti edastatakse veel komöödiasarja «Eestlane ja venelane» neljanda hooaja episoode.

Teisipäeviti pakutakse märulisõpradele uut sarja «Elav märklaud», kus peaosa mängib Mark Valley. Tema tegelaskuju Christopher Chance on samal ajal nii palgamõrvar kui ka turvamees. Üldiselt on Chance’i ülesandeks olla lihast ja luust kuulivest.

Kolmapäeviti leiavad vaatamisväärset need, kes hindavad Ameerika naiseilu. Glamuuri ja kisklemist pakub «Ameerika supermodellid», mille patrooniks on vastuoluline staar Lady Gaga.
Kodumaisest toodangust näeb pühapäeviti pisaraid kiskuva dokumentaalsaate «Rääkimata lugu» esimest hooaega. Välismaistest seriaalidest jätkavad tuttavad «Dexter», «Jälgi jätmata», «Komissar Rex», «Vahelevõtja» ja «Noateral». Laupäeva õhtu pühendab Kanal 2 filmidele, enamasti on need komöödiad ja perefilmid.

TV 3 alustab oma suveprogrammiga ametlikult 6. juunil. Õhtune vöönd võtab vaataja otsustavalt pihku kell 19 ning loodab tema tähelepanu köita vähemalt südaööni.

Uudistesaate «Seitsmesed uudised» uus rubriik läheb tutvuma Eesti küladega ja loomulikult ei pääseta nende pingeritta seadmisest. Vaatajate hääletusel valitakse iga nädal meeldivaim küla, et nende hulgast suve lõpus see kõige-kõige-kõigem selgitada.

Uudistele järgneb spetsiaalne suvesaade «Suvel võib!», mis on tarbijasaate «Kaua võib!» kergem ja mobiilsem versioon. Saatejuhid Raivo Kummer ja Ain Allas kavatsevad võimalikult palju otse-eetris olla ning teha satelliidibussiga saateid erinevatest Eesti paikadest.

Tegijad lubasid selgust tuua sellistesse olulistesse teemadesse nagu grillvorstide koostis, ilmateate õigsus, putukatõrje tõhusus jne. «Suvel võib!» on eetris esmaspäevast neljapäevani, reedel näidatakse sel ajal naljakaid koduvideoid.

Kell 20 keerab TV 3 end korduste lainele ja laseb taas eetrisse populaarse «Kättemaksukontori» osad. Kell 21 algab igapäevane välismaine suveseriaal: esmaspäeval «CSI Miami», teisipäeval «Dr House», kolmapäeval «Kutsuge Cobra 11», neljapäeval «Vale jälgedel» ja reedel «NCIS kriminalistid».

Neljapäevane seriaal «Vale jälgedel» («Lie to Me», USA 2009) on esmakordselt TV 3 eetris. Selles mängib Tim Roth meest, kellel on eriline anne valed läbi näha. Teisisõnu on ta elav valedetektor. Neljapäeva hilisõhtul näitab kolmas kanal sarja «Californication» uut hooaega.

Kell 22 saab TV 3 vaataja topeltportsu uudiseid, sest lisaks põhisaatele jõuab läheb suveperioodil õhtuti eetrisse «Kümnesed uudised». Uudisesaadet juhivad Mart Mardisalu, Marek Lindmaa, Annely Adermann ja Sirje Eesmaa, suveilma teadustavad Liis Lusmägi ja Erkki Sarapuu. Õhtusele uudistesaatele järgneb suvefilm.

19. juunist lisandub TV 3 pühapäevasesse programmi huumorisari «Ulakad vanurid». Tegu on Belgias varjatud kaameraga filmitud saatega, kus eaka­d amatöörnäitlejad paha­aimamatuid linlasi piinlikesse olukordadesse panevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles