Kanal12 alustab

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
K12 logo
K12 logo Foto: Repro

8. juunil jõuab eetrisse suurim uudis Eesti sellesuvises tele­elus: alustab Kanal 2 vennaskanal K12. Kanal 2 juhi Urmas Oru sõnul on uus kaabelvõrkudes nähtav kanal mõeldud eeskätt meestele.


Seega näidatakse seal testosteroonitiineid sarju ja filme. Avaõhtul on kavas dokumentaal «Hullutav number 12», mis räägib inglasest, kelle elu keerleb vaid number 12 ümber. Sellele järgneb Hollywoodi megahitist kelmikomöödia «Oceani kaksteist».

Sarjamenüüsse kuuluvad «Kopteriässad», «Kloun», «Merepatrull», «East West 101» «Totaalne jõud», «Jalgpalli superstaar», «Vanaraua Automeistrid», «Adrenaliinisõltlane Jack Osbourne», «Jean Claude van Damme: kulisside taga» jt.

Laupäeviti pakutakse katastroofifilme, kus tegevus käib maavärinate, tsunamide, asteroidide, hiigelputukaparvede, megavulkaanide ja muude huvitavate loodusnähtuse ümber.

Muusikalise poole pealt esitatakse 9. juunil dokumentaali «Foo Fighters: Back and Forth» ja 15. juunil telekokkuvõtet Rakvere punklaulupeost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles