Kolm juutuuberit kaotasid koselt alla kukkudes elu

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryker Gamble
Ryker Gamble Foto: Facebook

Kolmik ujus koos oma sõpradega Kanada osariigi British Columbia suuruselt kolmanda kose Shannoni joas ning nad libastusid ja kukkusid. Kolm seiklejast vloggerit hukkusid Kanadas asuvast kosest alla ning kaotasid elu. 

Trio oli osa seiklejate grupist, kes olid tuntud ekstreemsete ja ohtlike videode tegemise poolest. Nad rändasid mööda maailma ringi ja tegid igasuguseid ohtlikke tempe, filmisid neid ja postitasid need siis oma sotsiaalmeedia lehtedele, kirjutab Sky News.

30-aastane Ryker Gamble, 30-aastane Alexey Lyakh ja 29-aastane Megan Scraper olid koos sõpradega Shannon Falls pargis matkal, kui õnnetus juhtus.

Kanada politsei ütles, et kolm ujus kose peal olnud väikeses ojas, kui nad libastusid ning kukkusid 30 meetri kõrguselt surnuks. The Vancouver Sun kirjutab, et kõik kolm uhuti kaasa, kui Gamble ja Lyakhi läksid Scraperile appi, kui viimane oli komistanud ja kukkunud.

Nende surnukehad leiti hiljem päästemeeskonna poolt.

Gamble ja Lyakh olid ühed Vancouveris asuva ekstreemklubi asutajatest, kes seiklesid mööda maailma ringi ja tegid igasuguseid ohtlikke asju ning postitasid need siis Internetti.

Scraper, kes samuti enda seiklused Internetti üles laadis, oli Lyakhi pikaaegne kallim.

Grupi liikmed kohtusid keskkoolis ning postitasid iganädalaseid videosid, et inspireerida enda vaatajaid kodust välja minema ja maailma nägema.

Nende YouTube'i kanalil on üle poole miljoni tellija ning Instagramis veel miljoni jälgijat lisaks.

Aga seltskond ei saanud ka ilma vastuoludeta. Nii mitmelgi juhul on neid süüdistatud selles, et nad inspireerivad noori nende trikke ja tegemisi järgi tegema, seades sellega enda elud ohtu.

2016. aastal said Gamble ja Lyakh mitmes USA rahvusparki sisenemise keelu, kui nad kõndisid õrnal kuumaveeallikal, mis asub Yellowstone'i rahvuspargis.

Nad on saanud ka mitmeid ühenädalapikkuseid vanglakaristusi ning 5000 dollari suuruses trahve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles