Elvis Costello jättis vähi tõttu tuuri pooleli

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elvis Costello
Elvis Costello Foto: Ian West / PA Wire/PA Images

Briti muusik Elvis Costello andis teada, et jätab vähi tõttu Euroopa tuuri pooleli. Sellega jääb tal kuues asukohas esinemata.

Arst palus 63-aastasel Costellol pärast vähidiagnoosi noa alla minna ning sellest taastumine võtab nii kaua aega, et muusik ei saa kuues järelejäänud kohas esineda, kirjutas Metro.

«Operatsioonijärgsed juhtnöörid näevad ette, et taastumine võtab kolm kuni neli nädalat aega, vastavalt sellele, kas sa naased lauatööle või töö juurde, mis sisaldab füüsilist koormust või reisimist,» sõnas Costello. Muusiku elu aga ei ole kerge ning ta veedab poolteist kuni kaks tundi laval, kus ta on niisama ei istu.

Costello tänas fänne pärast neljapäevast Amsterdami kontserti ning tunnistas, et operatsioonist taastumine võtab rohkem aega kui ta alguses lootis.

«Minu vabandus kõikidele piletiomanikele Manchesteris, Pulas, Grazis, Viinis, Tysnesis ja Rattvikis, aga ma parem vean oma sõpru alt ja ei tule kohale, kui pean kontserti, mis on ohustatud,» ütles Costello lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles