Superstaar Uudo Sepp: see kõik on jama, mind ei ole alandatud sõjaväes! (5)

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uudo Sepp
Uudo Sepp Foto: TV3 / Promopilt

Värske Kroonika kirjutab, et Uudo Sepa vanemate väitel alandati poega sõjaväes. Väiteid asus uurima Kaitsevägi. Uudo kinnitab aga Elu24le, et vanemate juttu on valesti mõistetud ning alandamist ta sõjaväes kogenud ei ole. 

Kogu lugu on superstaariks pärjatud Uudo Sepa sõnul on alguse saanud valest tõlgendamisest. «See on üks naljaviluks korraldatud vahejuhtum, kui poisid mind matil välja tõstsid, et meelde tuletada sõjaväes kehtivaid reegleid nagu näiteks, et lahkumiseks tuleb küsida luba,» kirjeldab Uudo olukorda, mis talle endale tegi toona ja tagantjärele nalja teeb. 

Noormees lisab, et ta ei olnud tol hetkel alasti nagu kõmuajakiri Kroonika kirjeldab, vaid kandis retuuse ning fliisi. «Kuritarvitamist ega piinamist ei olnud, tegemist oli poiste omavahelise naljaga,» kinnitab Uudo. «Ajakirjanik võis olukorda mõista valesti, kuna seda kirjeldas minu ema, kellel poja pärast valutav süda on ilmselt tundlikum taoliste naljade osas,» püüab noorsand segase olukorra tekkimist põhjendada. «Sõjaväes oli põnev ja meil olid ägedad poisid seal koos,» annab Uudo lõpetuseks teada. 

Kaitseväe pressiruumi nooremleitnant Igor Ljapin sõnas, et juhtumi uurimisega tegeleb kaitseväe peainspektor, korralduse järelevalvemenetluse läbiviimiseks andis kaitseväe juhataja Riho Terras. «Kui algatatud menetlemise käigus ilmneb, et toime on pandud distsiplinaarsüütegu, siis võtab menetluse üle sõjaväepolitsei. Menetlemine peab näitama, kas ajakirjanduses toodud väited vastavad tõele või mitte,» sõnas Ljapin.

«Soovime toonitada, et kaitseväes ei ole määrustikuvälised suhted mitte mingil kombel lubatavad. Nendest peavad asjaomased koheselt oma ülemale ette kandma,» lisas Ljapin.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles